OVER ONS

Uw droom vakantie en duiken in IndonesiŽ, op Bali

Droomvakantie? Duikvakantie? Bezoek ons op Bali in IndonesiŽ, op het eiland van de Goden en van de duizend tempels. Duik met ons en raak enthousiast over de kunst en cultuur van Bali met zijn mooie stranden, groene heuvels, rijstvelden en vulkanen.

Het eiland Bali, ten oosten van Java, meet bijna 5.500 vierkante kilometer en biedt veel bezienswaardigheden en activiteiten. Het maakt niet uit of je wilt duiken, snorkelen of gewoon relaxen, Pondok Bambu Sea Side Bungalows en ons duikcentrum Bambu Divers zijn ideaal om aan uw wensen te voldoen.

Ons mooie huisrif en de top van de Indonesische duikstekken zoals, Gili Mimpang, Gili Tepekong, Blue Lagoon, Liberty wrak in Tulamben, Amed, Nusa Penida en nog veel meer locaties, zullen u met enthousiasme vervullen. Grote riffen met prachtig koraal, manta's, haaien en mola mola's (zon / maanvis) en natuurlijk ťťn van de beste duikgebieden voor naaktslakken en alle andere vormen van macro leven. Fotografen krijgen waar voor hun geld, onder en boven water. Duiken rondom Bali betekent duiken op een aantal van de beste duikplekken ter wereld.

U vindt Bambu Divers in Candi Dasa, Oost-Bali het middelpunt van alle bekende duiklocaties van Bali bij Pondok Bambu Seaside Bungalows Jalan Raya Candidasa Candidasa 80871 Bali, Indonesia
 BAMBU DIVERS voorstellen:

Sinds januari 2013 is Pondok Bambu Seaside Bungalows uitgebreid met Dive Center BAMBU DIVERS. Een wens die we kregen van vele gasten, onder leiding van Nederlandse oprichters met jaren lange ervaring in toerisme en duiken rondom Bali.

Onze duikschool heeft een PADI resort kwalificatie. Graag delen we onze passie voor het duiken met U. Samen met onze vakkundig en vriendelijk team, kunt u de beste duikstekken op Bali op de meest veilige manier verkennen, een geweldige ervaring!

Veiligheid voor alles:
Onze nieuwe, goed onderhouden apparatuur en onze ervaring is een garantie voor uw veiligheid. De eerste sleutel tot een geweldige ervaring met duiken.

Zorgen over het milieu:
Het onderwaterleven in Bali is absoluut geweldig en we willen dat zo houden. Dus we zullen er altijd voor zorgen, dat u weet wat u kunt doen om te helpen, om de riffen te beschermen.
 

 

    Copyright © 2013. Bambu Divers All Right Reserved
    Email: info@bambudivers.com