CURSUSSEN

Je leert duiken op de beste manier, PADI

Bambu Divers biedt u een compleet pakket duik cursussen van PADI in Bali. Van Discover Scuba Diving tot PADI Divemaster. De duiklessen worden gegeven door volledige opgeleide, PADI instructeurs.

PADI is 's werelds grootste duikorganisatie. Als PADI Diver, heb je de meest gerespecteerde certificering in de wereld. Het maakt niet uit waar je gaat duiken, je PADI brevet zal worden erkend en aanvaard.

Duiken is leuk! Kijk in ons uitgebreide aanbod van PADI cursussen en laat het onderwateravontuur beginnen. Probeer te duiken

PADI Discover Scuba Diving
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om onderwater te ademen? Als je meer wilt weten, maar er nog niet helemaal klaar voor bent om een certificering cursus te doen, dan is Discover Scuba Diving de manier om te ontdekken of je duiken leuk vindt. o Diepte: max. 6-12 m.

PADI Scuba Review
Heb je een tijdje niet gedoken of wil je je duikvaardigheden opfrissen? In een halve dag frissen, we je duikkennis weer op en oefenen je duikvaardigheden tijdens een duik, zodat je je weer comfortabel voelt in de onderwater wereld.

Begin met duiken
PADI Open Water Diver, haal een PADI duikbrevet en ontdek de nieuwe avonturen van de wonderlijke onderwaterwereld. Het begint met de PADI Open Water Diver cursus en is 's werelds meest populaire duikcursus. Deze cursus heeft miljoenen mensen ge´ntroduceerd in de avontuurlijke duik levensstijl!

Duiken voor gevorderden
PADI Advanced Open Water Diver Exploratie, opwinding en ervaringen: Dat is de PADI Advanced Open Water Diver cursus. De cursus is om "geavanceerde" te worden! Je hoeft het dus nog niet te zijn! De Advanced Open Water Diver cursus verhoogt je vertrouwen en je duikvaardigheden, zodat je je comfortabeler voelt in het water. Dit is een geweldige manier om meer en diepere duiken te maken en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden te leren onder toezicht van je PADI Instructeur. Deze cursus bouwt voort op wat je hebt geleerd in de Open Water Cursus.
 

PADI Emergency First Response
Reanimatie en eerste hulp: Emergency First Response biedt primaire en secundaire zorg. Eerste hulp en eanimatie zijn prima vaardigheden voor iedereen die betrokken is bij avontuurlijke sporten - voor het geval dat! Deze vaardigheden heeft u ook nodig voor de PADI Rescue Diver-cursus. Emergency First Response is een levensreddende vaardigheid en is voor iedereen, niet alleen duikers.

PADI Rescue Diver
"Uitdagend" en "De moeite waard" is de beste beschrijving van de PADI Rescue Diver-cursus. Voortbouwend op wat je al hebt geleerd, gaat deze cursus dieper in op wat je al weet over hoe je problemen kunt voorkomen en hoe ze aan te pakken als ze zich voordoen. De meeste duikers vinden deze cursus zowel veeleisend als de moeite waard.

PADI Specialties, Enriched Air & Peak Performance Buoyancy
De PADI Adventure Diver cursus helpt je meer uit van het duiken te halen door de introductie in nieuwe vormen van duiken en avonturen. Het is een geweldige kans om je duikvaardigheden verder uit te bouwen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Duiken voor kinderen

 

Duiken als beroep
PADI Divemaster Divemasters gevraagd! Kom bij de groep! Heb jij een hartstochtelijke, niet aflatende passie voor duiken? Of houd je er gewoon van met heel je hart? Denk dan eens na over wat voor werk je het liefste zou doen en word PADI Divemaster. Als jij je bij de groep aansluit door PADI Divemaster te worden, sluit je je aan bij de grootste en meest gerespecteerde duikgroep van de wereld, namelijk die van PADI-professionals. Het gaat hier om PADI Divemasters en Instructors die allen een passie voor duiken hebben en actief begaan zijn met de onderwaterwereld.

 

    Copyright © 2013. Bambu Divers All Right Reserved
    Email: info@bambudivers.com