PADI
Discover Scuba Diving

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om onderwater te ademen? Of waarom duikers van over de hele wereld naar Bali komen om te duiken? Als je het wilt weten, maar nog niet helemaal klaar bent voor een certificering cursus, zal ons intro duikprogramma je laten proberen of je het leuk vindt. Het duiken op Bali is absoluut geweldig, een ervaring die u niet wilt missen. Neem je eerste introductieduik op Bali met Bambu Divers en je ontdekt de opwinding, avontuur en vrijheid van gewichtloosheid onder water. Er gaat niets boven genieten van de fascinerende onderwaterwereld, vooral op Bali.

Je begint met te leren hoe je je duikuitrusting moet gebruiken en je zal een korte introductie krijgen in de basis van het duiken in ons zwembad. Na de introductie ga je voor 1 of 2 duiken de zee in.

Diepte: max. 6-12 m.
Duur: 1 dag

Dit programma is speciaal ontworpen voor mensen die nog nooit hebben gedoken. Je ervaart de opwinding van het duiken, maar onder de veilige begeleiding van een ervaren instructeur in ideale omstandigheden.

Wat zijn de voorwaarden?:

• Iedereen die een goede gezondheid heeft, redelijk fit is en comfortabel in het water, kan deze duik doen
• Minimum leeftijd: 10 jaar

Cursus overzicht: we beginnen met het leren van de basis van het duiken, waarna wij je meenemen voor een duik in de zee. Het is je eerste duik, zodat we niet te diep gaan, maar wij garanderen u veel kleurrijke vissen te zien. We duiken altijd in kleine groepen van maximum 4 personen per instructeur, meestal minder. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u een veilige eerste ervaring hebt.Opgewonden na je eerste duik? Je krijgt deze duik gratis als de eerste duik van je PADI Open Water Diver-cursus, als je die direct bij Bambu Divers boekt.

Wat is inbegrepen

  • Hotel transfers in Candidasa area

  • Lunch, snacks, water & handdoeken

  • All duik apparatuur

  • PADI Instructor

  • Duik verzekering

  •Vergoedingen voor parkeren en dragers

Wij verheugen ons op uw komst voor uw eerste duik op Bali!

 

    Copyright © 2013. Bambu Divers All Right Reserved
    Email: info@bambudivers.com