PADI
Professioneel Diving

Divemasters gevraagd!

Kom bij de groep! Heb jij een hartstochtelijke, niet aflatende passie voor duiken? Of houd je er gewoon van met heel je hart? Denk dan eens na over wat voor werk je het liefste zou doen en word PADI Divemaster.

Als jij je bij de groep aansluit door PADI Divemaster te worden, sluit je je aan bij de grootste en meest gerespecteerde duikgroep van de wereld, namelijk die van PADI-professionals. Het gaat hier om PADI Divemasters en Instructors die allen een passie voor duiken hebben en actief begaan zijn met de gezondheid van de onderwaterwereld .

De PADI Divemaster-cursus

Op zoek naar de eerste carrièrestap de duikwereld in? Je avontuur op sportduikinstructeurs niveau begint met het PADI Divemaster programma. In dit programma werk je nauw samen je Bambu Divers PADI Instructor. Je breidt je duikkennis uit en je verfijnt je vaardigheden tot ze op professioneel niveau zijn. De PADI Divemaster opleiding ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd wordt om toezicht te houden op duikactiviteiten en je instructeurs kunt assisteren met cursisten. PADI Divemaster zijn is een vereiste om deel te kunnen nemen aan de cursussen PADI Assistant Instructor en PADI Open Water Scuba Instructor. Bambu Divers zal hierin een adviserende rol kunnen zijn bij uw keuze waar u de IDC (Instructor Development Course) wilt gaan doen.
 

Wat houdt de PADI Divemaster cursus in?

Op zoek naar de eerste stap in het werken met scuba als een carrière? Het avontuur naar de professionele niveaus van recreatief duiken begint met het PADI Divemaster programma. In nauwe samenwerking met een PADI Instructor, in dit programma Je breidt je duikkennis uit en je verfijnt je vaardigheden tot op professioneel niveau. PADI Divemaster opleiding ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd om te duiken en activiteiten te begeleiden en instructeurs kunt assisteren met cursisten. PADI Divemaster is de eerste vereiste certificering voor zowel de PADI Assistant Instructor en PADI Open Water Scuba Instructor certificeringen. Naarmate je verder door je Divemaster cursus gaat, zal je duikkennis uitbreiden en je vaardigheden bijslijpen, het verhoogt je zelfvertrouwen. Als een PADI Divemaster, zul je gebruik maken van deze vaardigheden om andere duikers te begeleiden en te motiveren.

Wat zijn de voorwaarden?:

Om deze cursus te volgen, moet je:

minimaal 18 jaar oud zijn

Een PADI Advanced Open Water Diver zijn.
Of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie.

Een PADI Rescue Diver zijn.
Of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie.

Een Emergency First Response primaire en secundaire zorg of een kwalificerend eerste hulp en reanimatie opleiding van een andere organisatie, niet ouder dan 24 maanden.

Ten minste 40 duiken om de cursus te beginnen en 60 voor certificering.
Geschikt zijn voor duiken en een Medische verklaring, ondertekend door een arts. Verklaring niet ouder dan 12 maanden.

Als u vragen heeft en graag meer details over de Divemaster cursus weten neem dan contact op Bambu Divers.

 

    Copyright © 2013. Bambu Divers All Right Reserved
    Email: info@bambudivers.com or bambudivers@live.com