PADI
Emergency First Response
(Eerste hulp bij ongelukken)

Zet de eerste stap naar hulpverlening en voldoe met Emergeny First Response (TM) aan een van de deelnamevereisten voor de PADI Rescue Diver-cursus. Emergency First Response, ייn van de belangrijkste internationale opleidingsinstituten voor reanimatie en eerste hulp, geeft je het zelfvertrouwen op medische noodgevallen te reageren. Niet alleen in de duikwereld, maar ook in het leven van alledag, bij je gezin, vrienden, kennissen, buren en collega's. De 1-daagse Emergency First Response Divers cursus bij Bambu Divers omvat een basisopleiding, primaire zorg (reanimatie) en secundaire zorg (eerste hulp).

Waarom het zo leuk is:
Het leukste deel van de Emergency First Response opleiding is dat je serieuze medische reddingsvaardigheden aanleert in een vrolijke en positieve sfeer. Je krijgt er vertrouwen in dat je in geval van nood klaar bent om te helpen.

Wat je leert in de cursussen EFR primaire en secundaire zorg

Reanimatie en beademen voor leken;
op BLS-niveau (Basic Life Support)

-Voorkomen van en omgaan met shock

-Spinal injury management

-Stabiliseren van de wervelkolom

Waar je aan moet denken bij eerste hulp en een EHBO set. De EFR training kan worden gecombineerd met de Rescue Diver Cursus om je Padi Rescue certificering te verkrijgen.
Wat zijn de vereisten?

Geen, iedereen kan deze cursus beginnen, duiker of niet-duiker.

Wat zit er bij:

-Alle benodigde cursusmaterialen

-EFR Certificering kosten

-PADI Instructor

-Hotel transfers in omgeving van Candidasa

-Lunch, water, thee en koffie.

 

    Copyright © 2013. Bambu Divers All Right Reserved
    Email: info@bambudivers.com