PADI Specialties

Ervaar het plezier en avontuur met het PADI specialty programma. Het specialty programma is speciaal ontwikkeld om dieper in te gaan op een bepaald onderwerp waar je ge´nteresseerd in bent. Wil je leren hoe je kunt goede foto's te maken onder water? Er is een specialty voor! Wil je leren duiken met Nitrox (verrijkte lucht) dan heeft Bambu Divers ook deze specialty voor je!

PADI specialty programmas

   • Underwater Photographer

   • Peak Performance Buoyancy

   • Boat Diver

   • AWARE Fish Identification

   • Underwater Naturalist

   • Underwater Navigator

   • Enriched Air Diver (Nitrox)

   • Drift Diver

   • Deep Diver

   • Wreck Diver

   • Multilevel Diver

   • Night Diver

   • Underwater Videographer

   • Emergency Oxygen provider

   • Search & Recovery Diver

PADI Digital Underwater Photographer

Onderwater fotografie is een van de meest populaire duik specialiteiten, en de opkomst van digitale camera's heeft het makkelijker en leuker gemaakt dan ooit tevoren. Met de PADI Digitale onderwaterfotografie specialty kun je snel aan de slag met de huidige moderne digitale apparatuur, of je nu een simpele camera gebruikt of een professionele camera. De onderwaterwereld op Bali levert een aantal goede fotomodellen, dus een geweldige plek om te leren hoe je een digitale onderwater camera te gebruiken.

Diepte: afhankelijk van je certificering

Duur: 1 dag, 2 duiken

Wat zijn de voorwaarden?:

Minimale certificering nodig: PADI Open Water Diver certificaat (Of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie)

Minimum leeftijd: 10 jaar

Cursusoverzicht:
In deze eendaagse cursus leer je, hoe je de juiste onderwatercamera systeem te kiezen, de PADI SEA methode voor het krijgen van mooie foto's en de drie primaire principes voor mooie onderwater foto's.

Wat je leert: Hoe de juiste onderwater camerasysteem te kiezen. De PADI SEA methode voor het snel krijgen van fantastische foto's. De drie belangrijkste principes voor goede onderwater foto's. Voor het praktisch gedeelte maak je 2 duiken op een van de mooie riffen van Bali. Tijdens het duiken oefen je met het gebruik van een digitale onderwater camera. Daarna beoordeel je samen met je instructeur de foto's, die je nog wat tips over verbeteringen zal geven.

PADI Enriched Air Diver (Nitrox)
De PADI Enriched Air Diver specialty is de populairste PADI specialty en je ziet zo waarom. Duiken met verrijkte lucht biedt je meer duiktijd op bepaalde dieptes. Dit betekent meer tijd onder water, vooral bij herhalingsduiken.

Duur: 1/2 dag
 
Minimale certificering nodig: PADI Open Water Diver certificaat (Of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie)  Minimum leeftijd: 12 jaar

Wat je zult leren: Technieken voor het krijgen van meer duiktijd door het gebruik van verrijkte lucht Nitrox. Welke apparatuur gebruiken we bij het duiken met verrijkte lucht. Hoe gebruiken we verrijkte lucht en het beheer van zuurstofblootstelling. Hoe bepaal je de hoeveelheid zuurstof in je duikfles en hoe moet je een duikcomputer instellen?

Je hebt twee opties voor je theoretisch gedeelte: Je kunt dit doen in Bali of je kunt al doen vanuit huis via PADI eLearning. Door te kiezen voor PADI eLearning kun je vandaag beginnen met de pret, in je eigen tempo en in je eigen tijd. Dus als je op vakantie bent, kun je concentreren op het duiken en hoef je niets meer aan theorie te doen. Tijdens deze specialty duik je niet.


 

PADI Drift Diver Specialty
Met de PADI Drift Diver specialty bij Bambu Divers maak je kennis met de coolste manier van duiken, alsof je vliegt! Tijdens deze speacialty leer je hoe te genieten van de oceaan stromingen door "met de stroom mee te gaan", hoe blijf ik bij mijn buddy, de communicatie met de boot en de hele tijd weten waar je bent. Bali biedt een grote aantal mogelijkheden voor drift duiken, dus waar kun je beter deze specialty volgen dan bij Bambu Divers op Bali?

Diepte: afhankelijk van je certificatie niveau

Duur: 1 dag, 2 duiken

Wat zijn de voorwaarden?:

-Minimale certificering nodig: PADI Open Water Diver certificaat (Of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie)

-Minimum leeftijd: 10 jaar

Specialty overzicht:
De specialty bestaat uit zowel theorie als praktijk. Je bestudeert je drift duiken handleiding voor aanvang van de specialty en maakt 2 stromingsduiken onder begeleiding van een instructeur. Je zult snel ontdekken dat drift duiken bijna moeiteloos en ontspannen is. Je hoeft alleen maar te zweven en te genieten van de onderwater wereld terwijl de stroming het werk voor je doet.

Tijdens de PADI Drift Diver specialty leer je over:

-Planning, organisatie, procedures, technieken, problemen en gevaren van drift duiken
-Een inleiding tot de duikuitrusting zoals drijvers, lijnen en haspels
-Drijfvermogen beheersing, navigatie en communicatie voor stromingsduiken
-Locatiekeuze en overzicht van aquatische stromingen, de oorzaken en gevolgen
-Navigatie en communicatie voor de stromingsduiken

PADI Peak Performance Buoyancy Specialty
Je hebt ze eerder gezien, duikers die moeiteloos door het water glijden, minder lucht gebruiken, stijgen, dalen of zweven, bijna zonder er iets voor te hoeven te doen. Ze communiceren voorzichtig met in het water levende organisme en de invloed op hun omgeving is minimaal. Het onder controle krijgen van je drijfvermogen is een vaardigheid die het duiken zoveel leuker en ontspannender maakt. De PADI Peak Performance Buoyancy secialty helpt je om dat ook te kunnen. Het verfijnt de basisvaardigheden die je geleerd hebt als PADI Open Water Diver en verheft ze naar een hoger niveau.

Diepte: afhankelijk van de certificatieniveau

Duur: 1 dag, 2 duiken

Wat zijn de voorwaarden?:

Minimale certificering : PADI Open Water Diver certificaat (Of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie)

Minimum leeftijd: 10 jaar

Cursusoverzicht:
In deze eendaagse cursus maak je twee duiken waarbij je leert je drijfvermogen perfect te beheersen. Het geeft je duikvaardigheden een enorme verbetering die je misschien niet voor mogelijk had gehouden.

Wat je zult leren:

-Hoe kunt je je duikuitrusting trimmen, zodat je perfecte balans hebt in het water
-Nuances bij het bepalen van het gewicht zodat je niet te licht en niet te zwaar bent
-Hoe te stroomlijnen en lucht te besparen en soepel door het water gaan
-Hoe moeiteloos te zweven in een verticale positie en een horizontale positie

Neem voor de start van de cursus Peak Performance Buoyancy de theorie door en bekijk de DVD

Wat zit er bij deze specialties?

Alle benodigde PADI cursusmaterialen
PADI Certificering kosten
PADI Instructor
Hotel transfers in de omgeving van Candidasa
Lunch, water, snacks en handdoeken
Vergoeding voor parkeren en dragers

 

    Copyright © 2013. Bambu Divers All Right Reserved
    Email: info@bambudivers.com